Προσωπικά δεδομένα

H Calzagallery δεν απαιτεί και δεν συλλέγει δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα από τους επισκέπτες τις. Εφόσον επιθυμούν να προβούν στην αγορά οποιουδήποτε προϊόντος, καταχωρούν στην βάση δεδομένων της Calzagallery τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ορθή διεκπεραίωση της συναλλαγής. Τα στοιχεία αυτά αφορούν το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση και τους τρόπους επικοινωνίας (τηλέφωνα, fax, e-mail). 

Εφόσον η συναλλαγή προορίζεται για επαγγελματική χρήση, τότε ο πελάτης συμπληρώνει και τα επαγγελματικά του στοιχεία που αφορούν το ΑΦΜ, τη ΔΟΥ, την επωνυμία και το αντικείμενο των εργασιών του.

Τα παραπάνω αναφερθέντα στοιχεία σε καμμία περίπτωση δεν κοινοποιούνται σε τρίτους και δεν χρησιμοποιούνται από την ίδια την Calzagallery για άλλους σκοπούς εκτός από αυτούς που αφορούν τις συναλλαγές μεταξύ του πελάτη και του ηλεκτρονικού καταστήματος Calzagallery. Η Calzagallery διατηρεί το δικαίωμα να ενημερώνει, όποτε κρίνεται απαραίτητο, τους εγγεγραμμένους πελάτες του για προσφορές και προτάσεις αγοράς στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, στην περίπτωση και μόνο που ο πελάτης δεν διατίθεται αρνητικά απέναντι σε αυτό το ενδεχόμενο.

Η Calzagallery δεν διαχειρίζεται, δεν αποθηκεύει, δεν έχει πρόσβαση σε δεδομένα που αφορούν την πιστωτική κάρτα του πελάτη με τον οποίο συναλλάσσεται. Ο πελάτης, εφόσον επιλέξει τη διεκπεραίωση της συναλλαγής του με πιστωτική κάρτα μέσω του περιβάλλοντος της Alpha Bank, πληκτρολογεί τον αριθμό της κάρτας του, το ονοματεπώνυμό του, και τον κωδικό CVV στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank αντιστοίχως. Έπειτα, τα χρήματα πιστώνονται στον επιχειρηματικό λογαριασμό της Calzagallery και η πληρωμή εκκαθαρίζεται μόνο εφόσον τα εμπορεύματα φύγουν από τα γραφεία μας για τον προορισμό τους. 

Τα περιβάλλοντα πληρωμής όπου οι πελάτες καταχωρούν τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής τους κάρτας είναι προστατευμένα με κρυπτογράφηση 128 bit και ανάλογο πιστοποιητικό προστασίας δεδομένων από την εκάστοτε αρμόδια εταιρεία. 

Η Calzagallery προτρέπει το καταναλωτικό της κοινό στη διεκπεραίωση των συναλλαγών του μέσω πιστωτικής κάρτας αφού έτσι διασφαλίζεται η ταχύτητα και αξιοπιστία των συναλλαγών στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Η Calzagallery στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης απέναντι στην ιδιωτικότητα των πελατών και χρηστών του καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για το μέγιστο δυνατό βαθμό προστασίας των προσωπικών τους δεδομένων.

×
×
×
×
×
×
×