Αποστολές και Πληρωμές

Αποστολή Προϊόντων Calzagallery.gr 
Χρόνος παράδοσης
Τα προϊόντα τα παραλαμβάνετε σύμφωνα με τη σήμανση διαθεσιμότητας που αναγράφεται στη σελίδα περιγραφής του κάθε προϊόντος. Αν βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας, η παράδοση γίνεται σε 2-4 μέρες. Τη στιγμή που το πακέτο σας θα φύγει από τα γραφεία μας, θα ειδοποιηθείτε ηλεκτρονικά. Σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο 697.7777.446. ή να επισκευθείτε την ιστοσελίδα μας και να πατήσετε στο κουμπί "ο λογαριασμός μου" ή να κάνετε κλικ στο κουμπί της "Γενική Ταχυδρομική" και στη σελίδα που θα σας ανοίξει να δώσετε τον αριθμό της αποστολής.

Κόστος παράδοσης
Για παραγγελίες άνω των 75 ευρώ, η χρέωση μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες κάτω των 75 ευρώ, η χρέωση είναι 5 ευρώ για αποστολές εντός Αττικής, 6 ευρώ για αποστολές εκτός Αττικής και 6 ευρώ για τη νησιωτική Ελλάδα. Η αντικαταβολή χρεώνεται με 2,5 ευρώ επιπλέον. Αποστολές στην Κύπρο με ΕΛ.ΤΑ η χρέωση είναι 11 ευρώ. Για την υπόλοιπη Ευρώπη είναι 12,00 ευρώ.

Τρόπος αποστολής - Συσκευασία
Τα προϊόντα σας τα παραλαμβάνετε απευθείας στην πόρτα σας με courier. Η συσκευασία είναι ανάλογη της κάθε παραγγελίας και περιλαμβάνει, κουτάκια ή φακέλους εσωτερικά επενδεδυμένους με πεπιεσμένο αέρα.

Τρόποι πληρωμής προϊόντων 
Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής περιλαμβάνουν:


1.- Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
2.- Αντικαταβολή

Πως πραγματοποιείται η πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα;
- Μας στέλνετε το καταθετήριο με email στο [email protected] και η παραγγελία σας αποστέλλεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαφορετικά μπορείτε να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά για την κατάθεση στο 697.7777446 και θα σας στείλουμε την παραγγελία σας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Στοιχεία Λογαριασμού

Τράπεζα: Alpha Bank
Αριθμός λογαριασμού: 183002002002187
Δικαιούχος: ΠΑΡΑΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Στην περίπτωση που θέλετε να παραγγείλετε τηλεφωνικά, μπορείτε να καλέσετε στο 6977777446 από τις 10.00 έως τις 21.00, κάθε μέρα εκτός Κυριακής. Τα προϊόντα θα σας παραδοθούν την ίδια μέρα για κάτοικους Αττικής ή την επόμενη για την υπόλοιπη Ελλάδα.

×
×
×
×
×
×
×