Συμβουλές

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ
Για τις αγορές που πραγματοποιήτε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχετε πολλαπλές εκπτώσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Για αγορές άνω των 75,00 ευρώ, δωρεάν αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΓΕΘΩΝ
Στα Μεγέθη Προϊόντων θα βρείτε τις αντιστοιχίες μεγεθών των προϊόντων μας σε συνάρτηση ύψους-βάρους ανάλογα με τον κατασκευαστή.

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Ολοι οι κάτοικοι Aθηνών μπορούν να παραγγείλουν και τηλεφωνικά με παράδοση την ίδια μέρα. Επίσης μπορούν να παραλάβουν απ΄ευθείας από το κατάστημά μας χωρίς επιβάρυνση αποστολικών.

Πώς πλένω ένα καλσόν;
Κανονικά το καλσόν πλένεται στο χέρι προκειμένου να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Αν όμως θέλουμε να θυσιάσουμε ένα μέρος από την αντοχή του για πρακτικούς λόγους, μπορούμε να το πλύνουμε στο πλυντήριο τοποθετώντας το μέσα σε μια αντρική κάλτσα, στους 30° C το μέγιστο.

Πώς απλώνω το πλυμένο μου καλσόν;
Απλώνουμε το πλυμένο καλσόν για λίγη ώρα στο σύρμα από το λάστιχο, με την προϋπόθεση ότι δεν φυσάει για να μην κάνει τραβήγματα, σε σκιερό μέρος για να μην κόψει το χρώμα και ποτέ κατευθείαν επάνω στο καλοριφέρ γιατί καίγεται το ελαστικό του νήμα.

Πώς φοράω ένα καλσόν;
Μόλις το βγάλετε από το φάκελο καλό είναι να το τεντώσετε 2 - 3 φορές με τα χέρια σας, ώστε να ανοίξει και να πάρει την ελαστικότητά του κι έτσι να μειωθεί η πιθανότητα να σκιστεί κατά την ένδυση από την πίεση που θα ασκήσει κάποιο σας δάκτυλο. Καλό θα ήταν να απλώσετε στα χέρια σας, μικρή ποσότητα κρέμας χεριών και μετά να εφαρμόσετε το καλσόν στο πόδι σας.

Τι είναι οι μικροϊνες;
Είναι πρωτοποριακά νήματα από μια νέα ύλη, που έχει την ιδιότητα να απορροφά τον ιδρώτα και να στεγνώνει πολύ γρήγορα, αφήνοντας το σώμα να αναπνέει. Το αποτέλεσμα είναι ότι φορώντας ένα καλσόν με μικροϊνες αποτρέπεται η γένεση βακτηριδίων, μειώνεται η οσμή του ιδρώτα και δεν αισθάνεσαι ιδρωμένη. Επιπλέον οι μικροϊνες είναι νήματα ελαστικά με μαλακή υφή.

Τι είναι οι μεταλλικές ίνες (Lurex);
Είναι πρωτοποριακά νήματα από μια νέα ύλη, που δίνει λάμψη στο σχέδιο του καλσόν και είναι ανεξίτηλο.

Πώς σταματάω έναν πόντο που βρίσκεται σε ένα μη εμφανές σημείο;
Εφόσον το σημείο δεν είναι εμφανές (για να μην είναι αντιαισθητικό) μπορώ να βάλω λίγο μανό στο σημείο που σταματάει ο πόντος και όχι εκεί που είναι η τρύπα.

Τα καλσόν έχουν ημερομηνία λήξης;
Mπορεί να μην αναγράφεται στα προϊόντα αλλά ένα καλσόν κατασκευασμένο δύο ή τρία χρόνια πριν μπορεί να έχει κατεστραμμένο λάστιχο. Πολύ μεγάλο ρόλο παίζουν οι συνθήκες φύλαξης του καλσόν. Για παράδειγμα ένα καλσόν εκτεθειμένο στον ήλιο μετά από ένα μήνα έχει φθαρεί. Ένα καλσόν που στεγνώνει σε ένα σώμα καλοριφέρ καταστρέφεται σε πέντε λεπτά.

×
×
×
×
×
×
×